Heeft u vragen? Bel: 020-5665499
Hulp nodig?Bekijk de veelgestelde vragen.

Activeer uw account

Vul onderstaand formulier in om uw account te activeren. Heeft u uw account al geactiveerd, ga dan naar inloggen.

Heeft u uw account al geactiveerd, ga dan naar inloggen.Naar inloggen

Hulp nodig?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen of komt u er alsnog niet uit? Bel ons op 020-5665499 of stuur een mail naar [email protected].

Waarmee moet ik inloggen?

Als u voor het eerst op deze pagina bent, moet u eerst uw account activeren. Hoe u dit moet doen, kunt u lezen onder de onderstaande vraag ‘Hoe activeer ik mijn account?’.

Als u al eerder uw account heeft geactiveerd, heeft u destijds een wachtwoord ontvangen. Hiermee, en met uw codicilnummer, kunt u in het bovenstaande scherm inloggen. Als u uw wachtwoord niet meer heeft, kunt u een nieuwe aanvragen door bovenstaand op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Uw codicilnummer kunt u vinden op de codicilpas die u per post is toegestuurd.

Kan ik tussendoor stoppen?

Ja. Zodra u bent ingelogd ziet u onderin het scherm de knop ‘Opslaan’. Zodra u hierop klikt, worden alle tot dan toe ingevulde gegevens bewaard en kunt u de vragenlijst verlaten. Wanneer u op een ander moment weer inlogt op de vragenlijst, verschijnen ook deze gegevens weer.

Hoe werkt de vragenlijst?

De vragenlijst bestaat uit 6 stappen. Vul a.u.b. de gevraagde gegevens in en druk rechts onderin op de knop ‘Opslaan en naar deel … van de vragenlijst’, zo komt u bij het scherm met de volgende vraag. Druk in het laatste scherm op de knop ‘Vragenlijst afronden’, alleen dan worden de door u ingevulde gegevens verzonden.

Ik weet mijn codicilnummer niet.

Uw codicilnummer kunt u vinden op de codicilpas die u per post is toegestuurd. Heeft u deze pas niet ontvangen of bent u deze kwijt, laat dit ons weten via een email naar [email protected]. Vermeldt in deze email a.u.b. uw naam en geboortedatum. U kunt ook bellen naar 020 566 5499. We hanteren een dagelijks spreekuur van 9.30 – 11.30 uur. Buiten het spreekuur kunt u een voicemailbericht achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuwe aanvragen door op de bovenstaande link ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. U wordt dan om uw codicilnummer en uw emailadres gevraagd. Uw codicilnummer kunt u vinden op de codicilpas die u per post is toegestuurd.

U ontvangt vervolgens een email waarin uw wachtwoord staat vermeld. Het is uitveiligheidsoverwegingen niet mogelijk zelf een wachtwoord voor de vragenlijst aan te maken. De wachtwoorden worden altijd automatisch door ons gegenereerd.

Hoe activeer ik mijn account?

Om uw account te activeren klikt u op de bovenstaande knop ‘Account activeren’. U komt dan op een pagina waar uw codicilnummer, geboortedatum, geslacht en emailadres worden gevraagd. Uw codicilnummer kunt u vinden op de codicilpas die u per post is toegestuurd.

Nadat u dit heeft ingevuld, krijgt u een mail waarin u gevraagd wordt om uw emailadres te bevestigen. Wanneer u dat heeft gedaan ontvangt u een email met uw wachtwoord. Met dit wachtwoord en uw codicilnummer kunt u in het bovenstaande scherm inloggen.

Waarom kan ik niet inloggen?

Als u niet kunt inloggen moet u mogelijk eerst uw account nog activeren. Hoe u dit moet doen, kunt u lezen onder de bovenstaande vraag ‘Hoe activeer ik mijn account?’.

Wanneer het na het activeren nog steeds niet lukt om in te loggen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 020 566 5499. We hanteren een dagelijks spreekuur van 9.30 – 11.30 uur. Buiten het spreekuur kunt u een voicemailbericht achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.